Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Haters !
Assalamualaikum :)
Now aku nak cerita sikit pasal hater2 aku ni.. Hmm aku nak dekat final ni laa aku dengar ade hater aku bercerita and bergossip pasal aku.. Grr, dyeorang ni takde life sendiri ke nak kacau nak life aku.. Huh ! Seriously annoying -_-

Firstly, aku ni bukan nak ambik tau sangat ape yang orang cakap pasal aku.. Tapi selama mana je kann aku boleh bertahan tanpa dengar semua tu ? Mesti aku nak ambik tau jugak walau macam mana sekalipun aku cuba ignore semua tu.. Hmm kot hater tu dari budak kelas sendiri takpe laa jugak.. Aku sendiri pun dah maklum macam mana perangai kawan2 kelas aku cane.. Tapi masalahnya yang jadi hater and busybody pasal aku ni dari budak kos lain.. Tu yang buat aku bengang sangat tu.. Nak cakap aku berkawan rapat dengan dyeorang takde laa pulak.. Ni pulak nak bercerita pasal bukan2 tentang dyeorang.. Tapi aku taktau laa kenapa dyeorang tu sibuk2 nak ambik tau pasal aku and nak kutuk2 aku.. They act like they perfect in this world.. Huh !

Ni antara benda yang buat aku geram and annoy dengan perangai dyeorang..

  • Ehh, Nurin tu ade pape ke dengan Imran ?
  • Kiteorang tak pernah study pun kalau ade kuiz
  • Yeke ni takde couple?
  • Fuyoo, baca nota pakai tab
  • Suara Nurin tu macam gedik je kalau bercakap
Huh ! Please stop saying this kind of word or sentence.. Jangan nak berlagak perfect sangat.. Everyone makes mistake kann ? So, don't ever judge me if you don't know me well.. I hate it okayy !

Ya Allah, kau kuatkanlah hati aku untuk mendengar and terima semua kutukan dyeirang ni.. Dah nak final exam dah ni.. Jangan laa uji aku dengan benda2 yang boleh mengganggu fikiran aku.. Sesungguhnya aku takut aku tak tahan nak hadapi semua ini.. Kau bagi laa aku kekuatan Ya Allah.. Aminnn