Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Bowling Addicted
video
For the first time, aku tengok orang yang buat kerja semua pakai tangan kanan but bila bersukan guna tangan kiri.. Aiyoo laa . Aku ingatkan aku salah pandang ke hape.. Tapi lepas dapat confirmation dari orang tu sendiri baru aku tau yang aku tak silap pandang but tu memang reality nyaa . LOL

Hm act ni video abang zul . Aku sesaje je masukkan tapi tak bagitau dia . Haha ! Kot aku cakap kat dia, hm taktau laa respon dia ape.. Nasib kau laa abang . Dah aku takde benda nak cerita . So, aku cerita jelaa pasal kau.. Dah cerita kisah hidup kau je banyak dalam otak aku sekarang -_-"

Tapi yang tak boleh blah time aku tengok video ni dengan adik, adik komen macam ni "Alaa orang yang sebelah tu lagi terror.. Dia dapat strike tapi yang kawan along tu spare je" Alahai adik ni, buat aku gelak je bila dengar dia cakap camtu.. Hampeh betul, aku bukak video tu bukan nak tengok orang sebelah kiri tu main aku nak tengok abang main je >.<

Pape punn, cara abg main memang daebak ! Gaya macam orang pro pun ade . Hikhik! Anywayy memang kena laa dengan kau tu abang yang addicted dengan bowling tu :P :P

#26JANUARI2015