Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Sample Ohh Sample
Sample ohh sample.. Kenapalah kau nampak begitu sedap harini.. Haih, nak2 biskut baby tu.. Tersangat sangat laa sedap untuk dimakan dari buat nutrition test.. Kak sab ni membuatkan aku jadi lapar laa pulak walaupun aku dah makan pagi tadi >.<

Sample ohh sample.. Kenapalahh kau tu banyak sangat.. Pastu nak buat test moisture/ash untuk kau je dah 4 kali aku kena timbang untuk satu jenis sample.. Bila aku buat kira2 balik dalam kot aku nak settlekan semua jenis sample ni untuk test moisture je dah 28 dish yang aku kena guna.. Banyak kot.. Penat laa aku harini nak mengadap balance tu je -_-"

Ishh, dah2 merungut jelaa keje aku.. Time takde sample tau plak boring.. Ni bila da ade sample merungut plak.. Aiyooo laa --"

#27JANUARI2015