Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



Zulfadhli Adha ^^
Moment yang tak pernah aku sangka ialah jadi rapat dengan seseorang pastu share every moment or story of my life dalam masa yang singkat.. Rasa macam dalam mimpi pun ade kadang2 tu bila difikir fikir balik >,<

Hm act nak talk sikit pasal seorang kawan yang aku panggil "Abang" yang tak berapa nak tua sangat untuk dapat panggilan abang tu.. Hikhik ! Tapi disebabkan dah terbiasa punya pasal panggil dia camtu, so aku ikutkan jelaa ape yang dah terbiasa tu.. Nak ubah takut rasa janggal pulak nanti :P


Zulfadhli Adha // 21 years old to be // Born on 22 May // the 2nd one dari 7 siblings // Addicted to BOWLING very much // Friendly maybe // Talkative (kalah mulut aku bila da start bercerita) // Bestfriend dengan Abang Sol yang hensem :P

Hm tapi banyak lagi kot rasanyaa kalau nak listkan ape yang aku tau pasal abang ni.. Tak larat aku nak memikir and nak menaip banyak2 tu.. Nanti buat penat jari & otak aku je >.<

  • Start kenal mase aku sesaje follow kaklang uda pegi katering. *Time aku cuti sem untuk semester 2 kalau tak silap
  • Start berborak or bercakap bila da 3 or 4 kali jumpa.
  • Exchanged number sehari before aku start praktikal. *last day pergi katering
  • Start wassap time aku pergi family day taman aku dekat PD. *seminggu lepas dapat number kalau tak silap
  • After that just continue contact each other via wassap, call, insta and others
Tu ringkasan dari sesi perkenalan tu aku dengan abang zul.. Kalau nak cerita semua rasanya memang panjang and taktau bila nak sudahnya nanti.. So just make it short :)
Anyways, thanks to abang for :
  • Jadi kawan aku
  • Take care pasal aku
  • Layan karenah aku yang kadang2 tu mengada n menggedik je lebih
  • Try to calm down aku bila aku rase down or sedih
  • Be a good listener i.e. dengar aku cerita time aku gembira & sedih
  • Staying beside me macam abang aku sendiri kadang2 tu ^^ 
  •  Always ade masa untuk layan karenah aku sampai tak sedar kadang2 tu jam dah pukul berapa :P
Last but not least, thanks for everything.. Now, nurin rase dah macam ade abang dah dalam hidup nurin :) Hope until last forever.. Kbyeee :*


#20JANUARI2015