Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



My Happy Tree Friends :)
Bonjour my dearest blog !
Long time no see . Hm dah lame tak update blog ni . Tah macam hape dah blog ni sebab tak ber-update -__-"

Well, now abang Zul, abang Sol and Oshin a.k.a Happy Tree Friends ni semua dah macam orang penting dahh dalam hidup aku sekarangg . Tanpa dyeorang ni sekarangg boleh rasa sunyi dan boleh rasa kehilangan kalau semua tetiba hilang and senyap sehari suntuk .
Abang Zul - Abang yang selalu ade bila aku perlukan except time dia busy . And abang seorang yang good listener bila aku mula cerita pasal suka duka dalam rutin harian aku . Then yang best, abang sabar je dengan perangai nurin yang kadang2 manja pastu degil >,<

Abang Sol - Abang yang sangat2 laa annoying dengan gambar yang tah pape yang dia hantar kat group tuu . Sampai nak tengok gambar2 dia bagi tuu pun rase geli geleman kadang2 tuu . But abang seorang yang good adviser bagi nurin dekat wechat kot ade moment2 nurin yang buatkan nurin feeling down ke ape . Thanks for that .
Oshin - Satu satunyaa bestie yang kerap aku contact sekarang . Selalu teman aku keluar bila time cuti and pegi katering . Selalu gak datang memekak kat rumah aku untuk lepak2, bercerita and bergossip . Tapi yangg bestnyaa, kau kawan yang memang pantang diajak keluar . Manjang "OK" je . Tak penah lagi nampak busy time nak ajak keluar walaupun ke pasar malam je . Hehe

Hm okayy, tu sume sikit description yang nurin rasa tentang korang selama kita kenal ni . Hope lasting forever relayy antara abang2 and adik2 tuu . Always support each other and give some advise ke ape bile perlu . Last but not least, nurin sayangg korang semua tau . No doubt ! Remember that :*
#24Mac2015
p/s : Jangan terasa hati tauu dengan benda yang nurin describe pasal korang tuu . Tu sume ape yang nurin rasa . Kot ade salah silap, please tegur keyh . Sorry curik gambar . Kbyeee