Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Avengers Age of Ultron
Weeeee~ Last two weeks dapat pegi Midvalley layan wayang dengan Happy Tree Friends cerita Fast Furious 7 . And semalam lakk lepaking with abang zul je dekat The Mines tengok cerita Avengers Age of Ultron :) :)
Hm lately ni manjang tengok wayang jelaa aku . Semua cerita best2 yang keluar semua aku pergi tengok . Nak2 ade orang ajak . Lagi laa seronok nak pergi tengok . Boleh keluar tak boleh keluar aku redah jelaa . Janji dapat tengok cerita yang best2 ni :D :D

Tapi semalam for the first time keluar berdua dengan abang zul . Before ni kalau keluar mesti ade oshin . Kali ni je ntah macam mane boleh pulak plan nak keluar berdua . Then menjadi pulak tuu plan tuu . Walaupun aku agak lambat sikit semalam . Haha . At first, ingatkan just memain je cakap nak pergi berdua ni . Rupanyaa betul2 pulak .

Anyway, thanks abang for the wayang, patung avengers (Thor) tuu, bowling and teman nurin jenjalan satu The Mines semalam . Seriously, this is the first time and the best moment for me with a guy . The way you treat me, talk to me, holds my hands and do all the thing with me . I don't feel like the relationship of us just like a brother and a sister . But its look like a couple . We do the sweet things together like a real couple . Eventhough act we're just a friend .

Tapi semalam jugak seriously rasa macam sedih je time nak balik . Rasa macam tanak berpisah pun ade . Kalau boleh semalam rasa macam nak spent the whole day dengan abang je . Sebab lepas ni mungkin takde peluang lagi dahh nak keluar berdua macam tuu . Tak dapat dahh nak act manja or what dengan abang . Pastu lepas ni mungkin kena tunggu sampai lepas raya baru boleh jumpa and hangout sesame balik :(:(  Arghhh ! Tak suka betul laa feeling macam ni datang . It makes me sick .

K now, last but not least, thank you very much for the spending your time, take care of me and semua benda laa . Tak boleh lupakan moment semalam and will be note as my first date . Kbyeee :*

#25042015 #TheMines #AvengersAgeOfUltron #Bowling