Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Midvalley // FastFurious7
Assalamualaikum :)
Weeeee~ Lama dah tak update . Bulan lepas rasanyaa last update . Rindunyaa lahai nak menaip kat sini >,<

Hm kali ni nak cerita sikit pasal geng Happy Tree Friends aku ni . Sebelum2 ni aku dah dua kali jugak dapat keluar dengan geng ni tapi yang tak bestnyaa tak cukup orang & dua2 kali satu gambar kenangan pun tade . Haha . Kot ade punn gambar tiket jela -_- Lagipun almaklumlahh masing2 bukan kaki selfiee nak bergambar selalu ni . Yangg kaki selfie nyaa ade tapi tak ikut :P

Tapi alhamdulillah kali ketiga keluar dengan geng ni laa hangout yang paling seronok and best . Memang daebakk . Kali ni semua ahli geng follow . Pastu kali ni jugak laa satu geng gerak jauh sikit . Sebelum ni manjang keluar Seremban je . Balik2 pusing2 seremban je . Sampai rasa muak pun ade nak jejak seremban tuu >,<
Kali ni dapat keluar midvalley and gambar kenangan pun ade . Thanks to abg sol yang rajin ajak berselfiee time hangout harituu . Ngeee~
Anyways, its really fun bila dapat keluar jejauh ni semata mata nak tengok wayang jee . Tu pun sebab FastFurious7 baru keluar minggu lepas then oshin & abg sol tak tengok lagi citer tuu . Kalau takk rasanyaa tak jejak midvalley n lepak sesama ni dehh . Hm tapi time keluar ni kebetulan pulak laa ade pameran untuk cerita Avengers yang nak keluar 23/4 nanti . So, ape lagi memang bergambar laa kat situ kejapp . Haha . Nak2 semua minat nak tengok Avengers ni ^_^

Okayy, last but not least, thanks sangat2 dekat abang zul, abang sol and oshin for spending time bersama harituu . Bukan senang nak keluar reramai sesame ni . Nak2 aku sekarang tengah busy dengan final report aku then abg zul pulakk busy dengan nak pegi Taiping sebab kelas lab dy tuu pastu abg sol pulak busy dengan kerja kat tempat baru dy . Oshin je kot rasanya yang free sbb dy tengah midsem . Btw, I really appreciate it . Hope lepas ni dapat keluar lagi macam ni and hope our friendship akan kekal sampai bila-bila . Luv u guys :*
p/s : Gambar cantik sebab guna Iphone 6 abang sol >..<
#11042015