Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Just Follow The Flow



My Girls
Waaaa, setelah sekian lama . Akhirnyaa dapat jugak hangout sesame . Thanks guys sebab ajak aku follow sekali keluar g PWTC . Seriously aku rasa seronok keluar dengan korang walaupun time ni kita dah habis praktikal . Tercapai gak akhirnyaa hajat nak keluar sesama walaupun hampir satu sem kita tak berjumpa . Walaupun sepatutnya kita keluar time kita tengah praktikal . Walaupun memasing sepatutnya dah mula nak start cuti membesarkan badan sume kat rumah sekarang . Walaupun jugak memasing dah rasa heaven and lepas beban nak mengadap report and buat presentation depan lecturer penilai . Tapi thanks guys for spending time for one day together .

Aku tau korang risau dengan aku harituu . Aku tau korang takut sangat aku balik sensorang harituu . Aku tau semua tuu sebab aku laa kawan korang yang palingg jauhh . Aku laa kawan korang yg kena keluar awal pagi semata mata nak jumpa korang semua . Thanks for the care . Thanks for all act .
Aku sayangg korang semua . Byebyeee . Muahh siked :*

#29042015 #PWTC #PestaBukuAntarabangsa