Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



Pesta Buku Antarabangsa
PWTC again . Tapi kali ni pergi dengan beloved and fav girl in my life . Time ni laa baru aku spend betul2 voucher buku aku tuu . Kejap je aku rasa aku habiskan baucer buku tuu . Sedangkan haritu time keluar dengan kawan poli aku kemain susah lagi nak habis kann . Sampai satu pun aku tak guna voucher tuu . Kali ni keluar hamek kauu sekejap sangat baucer tu habis . Sampaikan buku yang aku berkenan sendiri pun aku beli guna duit aku jee . Tak guna baucer buku tuu sikit pun .

Tapi time ni laaa aku rasa bad mood je time kat sana . Tu pun sebab budak thailand ni sorang hilang then dengan takde fon nyaa . Haih jenuh betul nak mencari dia dalam khalayak ramai tuu . Nasib baik jumpa balik . Kalau tidakk , taktau laa nak jawab ape dengan pihak sekolah and family dia .

Anyway, thanks for the memory . Lepas ni tah bile tahh boleh keluar lagi sesame . Kot ade family holidays pun konpem aku kena tinggal . Tak dapat dehh nak ikut macam ni disebabkan waktu cuti aku tak sama macam budak sekolah lagi dah and kesibukkan aku dengan belajar kat Polinilai tuu .
Kbyeeee :)

#03052015