Shiniteruyo Aishiteru

Bonjour!
Hey ! Good day to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Please be nice here. Gomawo !

Status :Semester 5 ~



ズルヌリン
Lamanyaa tak update kat sini . Sampaikan orang lain yang ingatkan aku suruh update kenangan tu kat sini . Tu pun sebab tak boleh nak update dekat facebook, wechat, twitter and instagram . (atas sebab privacy yang tak boleh dedahkan buat masa sekarang) 
Well, nak dicerita sikit . Setelah sekian lama berkenalan, keluar sesama, ade pulak perasaan yang sama yg datang secara tetiba tuu . Ni laa first time kiteorg selfie sesama . Tu pun lepas aku dah penat cakap taknak, penat dah nak sadokan hati dari dengar pujukan dari dia . Walaupun act permintaan nak selfie tu starting dari aku sendiri .
Setelah dipujuk sume akhirnya dapat jugak laa gambar selfiee tuu . Yang first time dekat taman area KLCC and yang kedua dekat Dataran Nilai . Boleh laa dari takde langsung selfiee tuu . Dekat Mines je tak ambik selfie sume sebab perasaan segan tak hilang lagi .

Anyway, thanks abang for coming in my life, make me happy, love me a lot and follow je kehendak nurin yang mengada ngada tu . Rasanyaa ni first time keluar without tengok wayang sume . Jalan2 saje je and sampai aku ade merungut bosan lagi sebab selalu sangat dah jenjalan dalam shopping mall je . Terasa macam tak keluar dari kepompong pun ade bila date je pusing mall =,=
Tapi pape pun aku tak regret arh bila dah balik dari KLCC and Mines tuu ajak abang pegi Dataran Nilai semata mata tanak balik rumah awal punya pasal >.< . Seriously walaupun bosan jenjalan dekat KLCC & Mines . Tapi dapat keseronokan bila jenjalan dekat Dataran Nilai ni . Nak2 dapat pulak main belon ni . Terserlah kebudak budakan kejap kat situ >_< . 

Last but not least, ILOVEYOUU abang . Hope we'll be together until the last breath *kalau takde pape halangan . InsyaAllah :)

#12092015
#KLCC #Mines #DataranNilai